Nyt
 

 

Nyt

Ny bog: Jesus - menneske, Messias og reformatorJesus

Bogen kan bestilles hos alle boghandlere og desuden købes direkte hos forskellige net-boghandler, bl.a.Bog&Ide og Saxo, hvoraf nogle giver så stor en rabat, så man ikke skal betale særlig meget i fragt. Den koster 198,00 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Det evige liv - hvordan skal det forstås?" - ny bog netop udkommet

Birgit Klein har beskæftiget sig med åndelige emner i over 30 år, og det har resulteret i udgivelsen af 8 bøger. Denne lille bog er et koncentrat af indre indsigt og høstede erfaringer i disse år, hvor nogle anskuelser er blevet revideret, og nye erfaringer og prioriteringer er kommet til.

Læs forordet her. Bogen koster 160,00 kr. og kan bestilles i alle boghandlere og internetboghandlere eller rekvireres ved henvendelse til forlaget på helia@mail.dk

 

 

 

 

 

 

 

Den historiske Jesus

Ny artikel om den historiske Jesus - hans rigtige fødselsdag og horoskop. Hent hele artiklen her.

 

"Min vej hjem"
Jeg har haft ”spirituel” bevidsthed siden jeg i 1982 begyndte at få særlige åndelige oplevelser – efterfulgt af skrivningen af 8 mere eller mindre direkte dikterede bøger gennem årene op til nu.

Dette har medført en intens udvikling på mange måder, og ikke mindst har jeg fået en lang række erfaringer omkring, hvordan denne form for indrestyret spirituel bevidsthed skal bruges og udkrystallisere sig i et menneskes udvikling og dagligdag.

Jeg følte et stort behov for at gøre ”status”, og det er dermed – grundigt synes jeg selv – gjort med ”Min vej hjem”. Da jeg for et stykke tid siden fortalte om projektet og nævnte titlen til en bekendt, spurgte han: ”Er du kommet hjem?” Til det vil jeg svare, at det føles sådan af og til, men at det mere er vejen, frem for målet, som jeg har beskrevet, og at jeg bestemt ikke hævder, at jeg er færdigudviklet. Det vil også fremgå af bogen.

Jeg har forsøgt at være ærlig – og mener i virkeligheden, at realistisk selverkendelse er grundstenen i al udvikling, men den er ikke en afslørende ”nøgleroman”, hverken om mig selv eller andre. Jeg er dog kommet vidt omkring i hele bevidsthedsområdet under vores såkaldte ”New Age” periode, og jeg synes selv, at jeg har fået fat i rigtig mange af de illusioner, som er så udbredte, når det spirituelle er i højsædet, ikke bare inden for New Age, men også inden for de gamle etablerede religioner.

Det har været en afgørende bog for mig selv at skrive, så jeg håber, at du som læser vil kunne nikke genkendende til og bruge af mine mange erfaringer.

 

Engelske oversættelser!
Tre af mine bøger er oversat til engelsk. De kan fås for 149 kr. pr. stk. (ekskl. forsendelse) ved henvendelse til forlaget Helia:

helia@mail.dk

Creative Tracks
I am oneness
Without love the Earth would die


 

Copyright 2006-2007 BirgitKlein-Helia.dk